Diensten

Projectmanagement
Als ervaren projectmanager ben ik thuis in diverse branches. Mijn focus ligt op projecten die zich op het snijvlak van business en ICT bevinden. Denk aan implementaties, migraties of aanpassingen van systemen, uw processen, business process redesign, producten of systemen. In samenwerking met u kom ik tot een succesvol resultaat voor uw business.

Advies
U wilt duidelijke analyses en een helder advies. Ik sta daar voor. Vanuit mijn brede ervaring en gedegen opleiding ontrafel ik voor u de vaak complexe (project-) omgevingen. U kunt mijn hulp inroepen op elk gewenst moment in het traject van initiatie- tot realisatiefase; maar ook voor specifieke onderwerpen, zoals projectstructuur en -documentatie of gebruikte methodiek. Ik geef heldere adviezen met uw einddoel voor ogen.

Opleidingen
Bij implementaties en aanpassingen in uw processen, producten of systemen is het van belang uw medewerkers te trainen daarmee om te gaan. Daarom maken opleidingen vaak deel uit van mijn projecten. U heeft er geen omkijken naar. Ik kan ze zelf geven en verzorg het geheel van opzet tot inhoud en evaluatie. Denk hierbij aan specifieke opleidingen bedoeld voor de gebruikers in het project of juist specifiek op onderdelen voor vakgenoten.

 

arjan_blok

“A terrific project manager with great communication skills, theoretical and practical knowledge about project management. Open and honest, that’s what I appreciated the most. Also Arjan is one of the few project managers who really are able to get the most out of each individual team member, including myself.

Nicolai Roos testmanager at Praegus.

copyright: arjanblokprojectmanagement.nl | design: www.vormgevingenzo.nl